Char: (= røye på engelsk.) Dette er toppmodellen, utviklet i samarbeid med Lars Monsen. Beste design og beste materialer: Importert Nylon 66 med supersterke lag av urethan. Vist seg som meget trygge valg i flere år. Også de letteste med lavest volum når du skal ha packraften i sekken. Angående navnet sier Kipara-grunnlegger Kolbjørn: Vårt første navn, og det er vel fordi mine assosiasjoner til packraft går på fiske og fjellvann og min lidenskap for fisking. Røye er noe jeg vokste opp med og fortsatt liker å fiske.

Ropelv: Samme materialer som Ravdu, og produksjoner samme som Char og Ravdu. Designet er litt annerledes, enten med mindre tuber eller litt mindre rumpe, og de er rimeligere.

Elvenes: Vår helt nye white water modell! Skal du ha deg en packraft og skal mest padle elver så er dette modellen. Mye utstyr, rask og lav pris. Tuber i 420D TPU.

Jávri: Vi har to modeller i denne serien: Jávri 310XXL og Jávri 260. “Kano-packraften” 310XXL er helt ny og perfekt for fisketurer. Man sitter høyt, men båten er allikevel utrolig stabil! Jávri 260 var ny i 2021 og ble raskt en bestselger. Dette er en solid og sterk packraft til en veldig bra pris. Mye for pengene!