Hva er en packraft?

Packrafter er utrolig lette og solide båter med lavt pakkvolum. Dette gjør det enkelt å ferdes i norsk natur. Du kan lett ta med deg packraften i sekken. De veier kun fra 2-4 kg og kan pakkes ned til størrelsen med en sovepose.

Packrafter kan brukes overalt der det er vann, og bare fantasien setter grenser. Mange foretrekker å bruke packraft framfor kajakk og kano. Dette fordi mulighetene er så mange med utrolig holdbarhet, lav vekt og lite pakkvolum. Du kan enkelt frakte med deg din packraft hvor du vil, og liker du å fiske kommer du til områder du tidligere bare kunne drømme om. I tillegg tar packraften minimalt med plass når du skal lagre den for vinteren.

Packraftene er utrolig solide og tåler mye vekt. Du kan ta med deg hund i din packraft eller en stor ryggsekk foran.

Flere leverandører av packrafter reklamerer med at de er størst eller først. Vi er billigst! Fordi hos oss får du de samme packraftene, de samme materialene, samme måte å lage de på –  bare billigere. Dette står ikke tilbake på kvaliteten og design. Vi kjøper direkte fra produsent og har lave kalkyler og adm kostnader. Ingen flere ledd i mellom som ofte er tilfellet med andre.

PS! Vi sender også til Sverige.

Priser i Sverige vises uten moms!

Ønsker du å se på packraftene? Vi har showroom i Hønefoss sentrum.1 time fra Oslo, 40 min fra Sandvika.

Om Kipara packrafts

2 års garanti
Kipara packrafts produseres av en stor og erfaren produsent, som har holdt på i mange år med produksjon av oppblåsbare produkter. Kipara packrafts er packraftene mange kjenner under navnet Travel Light og Frontier. Mange i Norge har kjøpt disse de siste årene direkte fra Kina. Vi setter på vår egen logo for å gjøre det enklere mtp f.eks garantier, norsk hjemmeside mm. Vi forhandler packraftene fra Travel Light/Frontier i Norge med Kipara logoen, og har eksklusivitet på disse.

Materialene og produksjonen av packraftene er den samme som flere andre aktører bruker, og Travel Light/Frontier kjøper materialer av fabrikker som leverer til andre mer «kjente» packraft merker. Sømmene er sydde og dobbel sveisede. Det gjør at sømmene er i praksis sterkere enn selve materialet. Dette gjør at du kan stole 100% på disse raftene. De har en meget god kvalitet og vi ligger opptil 30% under andre merker i pris på tilsvarende modeller og størrelse. Vi satser på rask levering, lav pris og lager i Norge. 

Håndlaget
Alle packraftene er håndlaget med uretan-belagt nylon, et materiale som er UV-tolerant, slitesterkt, motstandsdyktig mot aldring og fleksibel ved lave temperaturer. Vi har mange typer packrafter som skal dekke de fleste behov. 

Perch (lett utgave/light)
På den lette utgaven er tubene laget av 0,4 mm 210D som er dobbelbelagt med et uretan-belegg både på utsiden og innvendig av tubene. Gulvpartiet i packraften er laget av 0,57 mm 840D Tarpaulin med dobbelt belegg av uretan også. Dette gulvmaterialet er enda sterkere og lettere enn vanlig 840D. Tubene og gulvet festes med sydde og dobbelt varmesveisede sømmer som gir en ekstra robust konstruksjon.

Char (ekstra lett/Ultra light)
I den ekstra lette utgaven er tubene laget av 0,4 mm 210D som er enkelbelagt med et uretan-belegg. Gulvpartiet i packraften er laget av 0,57 mm 840D Tarpaulin med dobbelt belegg av uretan. 

Sete, ryggpute og sprutetrekk
Modellene er konstruert med symmetrisk skrog og flat baug. Packraftene produseres med 6 ytre festepunkter og flere indre festepunkter. Dette gjør de fleksibel med tanke på pakking og festing av utstyr. Sete og ryggpute er laget av 0,4 mm 210D. Begge er avtagbar. Sprutetrekk er laget i 0,2 mm 210D urethan enkelbelagt. Sprutetrekket er avtagbart.

Spørsmål og svar

Er packraftene sikre?
Ja, packraftene er meget solide og stødige.

Du blir overrasket over hvor trygg du føler deg i en packraft.

Sitat fra Tursiden.net: «Stabil og manøvrerbar er to stikkord som beskriver det å padle packraft. Siden du sitter i bunn, og den er relativt brei sammenlignet med en kajakk virker den umiddelbar stabil. Det skulle heller ikke mange padletak til for å konstatere at den er lett å manøvrere. Packraften minnet litt om en elvekajakk. Lett å svinge…»

Hvilken kvalitet har materialene?
Materialene har meget god og holdbar kvalitet. Packraftene er produsert av en erfaren produsent og materialene leveres av fabrikk som leverer de samme materialene til andre packraft merker.