Kjøpsbetingelser

Frakt Norge

Frakt Packraft kr 190,-
Frakt årer/tilbehør kr 90-190,-

Maks. fraktpris er kr 190,- uansett størrelse på ordren

Selger er

Kitty Import AS
Telefon : 91 200 700
Epost: info@kipara.no

Olaf Schous vei 8D

0572 Oslo

Org.nr: 991 676 317

Forbrukervern

Disse generelle kjøpsvilkårene er gjeldende for den kjøpeavtale som du som forbruker gjør med kipara.no. For å ivareta dine interesser som kunde følges bestemmelsene i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven samt personopplysningsloven på samtlige kjøp gjort på kipara.no Ved en eventuell tvist mellom kipara.no og deg som kunde følger allmenne reklamasjonsanbefalinger.

Ordrebekreftelse/levering

Når du har bestilt dine varer sendes en mail til den e-post adressen du har oppgitt ved ditt kjøp som bekrefter at vi har mottatt din ordre. Denne ordrebekreftelsen fungerer også som din kvittering og kan være bra å spare ved eventuell kontakt med vår kundetjeneste. Om du ikke har mottatt en ordrebekreftelse innen 30 minutter, må du sjekke at e-postadressen din er korrekt, og gi oss beskjed slik at vi kan sende bekreftelsen på nytt.

Leveringstid er normalt 5-6 dager om produktene er på lager.

Uavhentet pakke

Det er opp til kunden å legge inn en gyldig og korrekt leveringsadresse. Om kipara.no får tilbake en pakke som er sendt til feil adresse, eller ikke har blitt hentet, må kunden betale for ny frakt. Vi vil også belaste kunden med et gebyr på kroner 300 for kostnader vi har. Når vi får tilbake pakken, vil kipara.no sende en e-post til kunden på e-postadressen som er oppgitt, informere kunden og avvente svar. Postens liggetid er 14 dager fra det tidspunktet pakken ankommer utleveringsstedet.

Betalingsmetoder

Du kan velge kortbetaling (Visa / Mastercard), delbetaling eller faktura. Kundens kort blir belastet umiddelbart ved utsendelse av ordren.

Prissetting

Alle priser er i norske kroner. Alle priser på kipara.no er inklusive norsk moms (25%). For svenske kunder vil norsk moms bli fratrukket automatisk. Prisene inkluderer ikke betalings- og fraktavgifter som angis separat. kipara.no forbeholder seg rett til å løpende endre priser på samtlige varer i sortimentet, både til høyere og lavere priser. kipara.no reserverer seg for at produkter eventuelt blir utsolgt, feil i bilder, produktbeskrivning eller teknisk spesifikasjon og feilaktige priser, samt prisjusteringer. kipara.no eier retten til å korrigere slike eventuelle feil og oppdatere informasjonen når som helst. Om feilaktig pris har blitt angitt for en vare så kommer kipara.no til å informere kunden for godkjenning eller eventuelt annullere ordren. Vi reserverer oss for at produkter eventuelt er utsolgt eller har feilaktig saldo. Samtlige kampanjer hos kipara.no gjelder så langt lageret rekker, om ikke annet er spesifisert i produktbeskrivningen.

Angrerett/reklamasjon

I henhold til angrerettloven har du som konsument rett til å angre innen 14 dager fra det at du har mottatt dine varer.

Angreretten gjelder under forutsetning at varen holdes i vesentlig uforandret tilstand og i de tilfeller der varen er forseglet skal denne være ubrutt. Kontakt kundeservice for mer info hvordan du skal gå fram for å returnere varene dine. Fraktkostnader og ekspedisjonsavgifter for returforsendelsen står konsumenten selv for.

Ved retur står kunden selv for risikoen av varen, derfor er det viktig at varen ikke kan komme til skade under transporten. Varen skal være ubrukt og sendes tilbake i uskadet originalforpakning. Varen er i kundens eie til vi har mottatt returen. Vi anbefaler alle våre kunder å sende sporbar pakke for kundens sikkerhet. Noter at returer ikke skal sendes som bedriftspakke. Har du spørsmål angående angrerett/retur er du velkommen å ta kontakt med vår kundeservice.

Hvis det foreligger en mangel ved varen må kjøper innen rimelig tid etter at den ble oppdaget eller burde ha blitt oppdaget, gi selger melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen. Kjøper har alltid reklamert tidsnok dersom det skjer innen 2 mnd. fra mangelen ble oppdaget eller burde blitt oppdaget. Reklamasjon kan skje senest to år etter at kjøper overtok varen.

Reklamasjon & Garanti

Kun opprinnelige feil omfattes av reklamasjonsretten. Reklamasjonsretten omfatter for eksempel ikke feil som oppstår på grunn av normal slitasje. Fraktkostnader for returen står kipara.no for mot oppvist kvittering. Vær vennlig og send med kvitteringen for frakten eller en kopi av den.

Vi anbefaler alle våre kunder å sende sporbar pakke for kundens sikkerhet. Noter at returer ikke skal sendes som bedriftspakke. Har du spørsmål angående reklamasjoner er du velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice.

Transportskader

kipara.no er ansvarlig for varer som skades eller kommer bort under leveringen til deg. Reklamasjon av transportskader skal gjøres innen rimelig tid fra det at du mottok varen. Ved mottak av forsendelsen er det derfor viktig å sjekke at pakken ikke er transportskadet.

Tilbakebetaling

Ved reklamasjon, angrerett eller returnert kjøp får kjøperen tilbake pengene sine innen 30 dager fra den dagen da kipara.no mottok meldingen om reklamasjonen eller returen på samme måte som kunden betalte.

Aldersgrense

Man må være over 18 år for å få handle på kipara.no uten foreldres samtykke.